skip to Main Content

Op het snijvlak van (online) communicatie en vormgeving ben ik je rechterhand.

Samenwerken met mij betekent meer dan alleen een extra paar handen.
Ik ontwikkel, ondersteun en ontzorg, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent!

Wat kun je van onze samenwerking verwachten?

Ik werk op basis van uurtarief, abonnement, maandabonnement of project.
Mijn werkzaamheden voer ik in principe vanuit huis uit, maar als het nodig is, werk ik ook graag een dag mee bij jou op kantoor.
Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt en op basis hiervan maken we afspraken en ga ik voor je aan de slag.

Huisstijl

logo – visitekaartje – briefpapier
templates – presentaties – drukwerkcoördinatie

WordPress

ontwerp – bouw
onderhoud

Online marketing

digitale nieuwsbrieven
opstellen – redigeren – versturen

Beeld

fotografie – afbeeldingen selecteren
bewerken

Social Media

inrichten – onderhouden
content – creatie – planning

Tekst

corrigeren – redigeren
herschrijven

"Ik wist heel goed wat ik wilde en Hanneke heeft met mijn input een website voor mij gemaakt waar ik superblij mee ben! Simpel, puur, strak en duidelijk waar het om gaat, het past helemaal bij mij! Het is ook heel prettig om samen te werken met Hanneke. Ze heeft verstand van zaken, en als ze iets niet weet duikt ze erin en komt met een oplossing.
Ze werkt snel, is enthousiast en voelt goed aan wat bij je past. Een aanrader dus"

"Hanneke wist mijn wensen en ideeën perfect te vertalen in een prachtige huisstijl en website. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Ook de samenwerking was heel fijn. Waarschijnlijk heb ik in de toekomst nog wel vaker hulp nodig op het gebied van Marketing & Communicatie, dus dan zal ik Hanneke zeker weer benaderen!"

Manon VerdamUnique Travel

"Ik wil jou ontzettend bedanken voor het zo fantastisch aanvoelen en aanvullen van de website, het is helemaal in de sfeer die passend is. Ik ben er enorm blij mee, wat heb jij het goed gedaan!"

Daniëlle BurgmansAagje Psychologen

"Hanneke heeft onze websites fantastisch opnieuw vormgegeven. Daarnaast heeft ze flyers ontworpen. Ze heeft in het hele proces goed met ons meegedacht, tips gegeven en voorstellen gedaan. Ze ontzorgde ons compleet. Heerlijk! Het is fijn om met Hanneke te werken. Ze is open, toegankelijk, betrouwbaar, servicegericht, gaat door tot het echt goed is, resultaatgericht en luistert goed naar onze wensen. Als we ook maar iets in communicatie nodig hebben, bellen we Hanneke."

Mireille Wagener - ter BogtKlanten vinden & binden

"Als je iets aan Hanneke overlaat, zal ze er alles aan doen om het gerealiseerd te krijgen. Of ze het nu al tien keer gedaan heeft of nog nooit, ze duikt erin en doet het. Ze heeft een brede interesse en daardoor veel kennis van zaken. Daarnaast is ze een warme persoonlijkheid die oog heeft voor de ander. Ik werk erg graag met haar samen."

Simone de Weijer

"Al een paar jaar werk ik samen met Hanneke. Hanneke schakelt en werkt snel, kan de te verrichten taken goed prioriteren, weet wat er wanneer te regelen valt en is daarbij altijd doelgericht. Belangrijk is voor mij dat ik al mijn tekst gerelateerde zaken bij haar kan neerleggen: Hanneke is secuur, op de juiste momenten kritisch en oplossingsgericht."

Isa de BontBuro Bont

"Hanneke is een eerlijke, enthousiaste samenwerker. Ze denkt met je mee, neemt werk uit handen en levert snel de gevraagde resultaten op."

Margot VerwegenDPD

Kun jij een boost gebruiken om meer uit je communicatie te halen?

Back To Top